loading

Pravila privatnosti

Ovim dokumentom opisano je na koji način DRUŠTVO HEMOFILIČARA HRVATSKE, Kišpatićeva 12, Zagreb OIB: 55559938291 (u daljnjem tekstu DHH) obrađuje osobne podatke.

Politika privatnosti primjenjuje se na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Kontaktni podaci prikupljeni na našim web stranicama neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim u svrhu vođenja Registra članova, u svrhu komunikacije s članovima DHH te za potrebe odgovora na vaš upit.

Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potvrđujete dajući jasnu i nedvosmislenu privolu. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite privole. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, DHH neće moći postupiti po tom zahtjevu.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan DHH-a. U slučaju postojanja zahtjeva za davanjem vaših osobnih podataka na korištenje trećim osobama, DHH će vas o tome prethodno informirati u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama.

DHH će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni.

Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca. Osigurat ćemo da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Obavještavamo vas da u svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših osobnih podataka bez posljedica te da će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše privole vaši osobni podaci više neće biti obrađivani te će u skladu s internim aktom DHH-a biti brisani ili uništeni na siguran način.

Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje vaših prava na zaštitu osobnih podataka, slobodno se obratite na e-adresu info@dhh.hr

Učlanite se u našu udrugu

Ukoliko ste zainteresirani za članstvo u našoj udruzi, popunite pristupnicu i pridružite nam se

Ispuni pristupnicu
Učlanite se u našu udrugu